Voedingsadvies

Als diëtiste vind ik het belangrijk om iedereen als individu te zien. We hebben namelijk allemaal een verschillende werkroutine, hobby(‘s) of leefwijze. Graag zoek ik met jou naar het ideale patroon, gewicht, manier van eten of organiseren. 

 

Hoe ga ik te werk?

Eerste consultatie
Bij een eerste gesprek van ongeveer 45-60 min. leer ik je graag wat beter kennen. We bespreken je huidige eetpatroon en leefgewoontes (beweging, werkroutine, huishouden,..). Op basis hiervan maken we een gepersonaliseerd voedingsschema waar je mee van start kan gaan.

Opvolg consultatie
Tijdens de opvolg consultaties bekijk ik het verloop van de afgelopen periode. Vervolgens zullen we samen kijken welke positieve evolutie er is geweest en welke aanpassingen er nog kunnen gebeuren. Een opvolg gesprek neemt gemiddeld ongeveer 20-30 min. tijd in beslag.
Heb je wat meer tijd nodig? Dan kan dit uiteraard ook.

Online diëten
Heb je te weinig tijd om tot de praktijk te komen? Dan bied ik je graag een online programma aan vanaf één maand. Aan de hand van enkele vragen krijg ik een inzicht in jou eet- en leefgewoontes. Uiteraard krijg je een evenwaardige begeleiding als iemand die in de praktijk op consultatie komt.

 

Tarieven

Eerste consultatie 45 – 60 min. € 50,00
Opvolg consultatie 45 – 60 min. € 50,00
Opvolg consultatie 10 – 45 min. € 25,00
Online opvolging Eerste maand € 65,00
Online opvolging Per extra maand € 40,00

*vraag ook zeker naar de terugbetaling bij jou ziekenfonds. Je krijgt vaak een tegemoetkoming van €40,00-50,00 per jaar. Bij een twee tot drietal consultaties ben je vaak al zelf op weg. RIZIV nummer5/64673/61/601