Over mezelf

Van kinds af aan was ik al geïnteresseerd in sport en voeding. Toen een studiekeuze gemaakt moest worden ging mijn voorkeur uiteraard naar de opleiding voeding- en dieetkunde. In het jaar 2015 ben ik als Bachelor afgestudeerd van de Artesis Plantijn Hogeschool en begon ik te werken als diëtiste bij de firma PnK. Ondertussen heb ik veelvuldig patiënten begeleid in het realiseren van hun doel, hier kijk ik steeds met veel voldoening op terug.

Genieten van het leven is voor mij gebaseerd op verschillende factoren, naast een gezonde levensstijl met voldoende variatie in sport en voeding, geniet ik in het weekend graag van een glaasje wijn met een (niet altijd even gezonde) lekkernij. Mijn passie voor reizen, hardlopen en koken combineer ik graag met het schrijven van mijn blog. Hier hoop ik ieder van jullie in mee te kunnen nemen.

Het grootste deel van mijn vrije tijd besteed ik momenteel aan het trainen voor de marathon van Amsterdam. Het hebben van een doel maakt me er bewust van dat niets zomaar komt. Ook hierdoor kan ik mijn patiënten beter begrijpen en begeleiden. Je denkt vaak dat je er geen tijd voor hebt, maar door enkele praktische tips kun je er makkelijk tijd voor maken.