De leukste podcast voor een hardlooptraining

Muziek, een audioboek maar tegenwoordig ook podcasts voor tijdens je hardloop (of andere) training! Ik denk dat ik zelf al sinds April niet meer heb geluisterd naar muziek tijdens een training. Podcast all the way! Benieuwd wat mijn favoriete podcasts zijn?

Op runner’s world kan je al enkele bekende podcasts terug vinden als je wat inspiratie wil! Onderstaand kan je mijn favorieten terug vinden 🙂

  1. Welcome to the AA !

Een podcast met Alex Agnew en Andries Beckers. Deze staat voor mij momenteel toch wel op één. Het zijn lange podcasts die ideaal zijn bij duurlopen. De podcasts zijn altijd interessant (naar mijn mening) ook al ben je niet volledig bekend met het onderwerp. Ze luisteren vlot en er zit veel variatie in. Eentje om véél uit te leren. 

Schermafbeelding 2019-09-24 om 15.32.39.png

2. Man Man Man de podcast

Een podcast afkomstig uit NL waarbij drie Nederlanders gaan kijken hoe mannelijk ze nu eigenlijk zijn. Of laat ons zeggen, eerder niet zijn 🙂 Een rondje hardlopen al lachend samen met deze jongens is easy. Super losse podcast met herkenbare onderwerpen en gebeurtenissen van het dagelijkse leven.

Schermafbeelding 2019-09-24 om 15.35.52.png

3. De Meeloper

Een podcast waarbij Sam De Bruyn steeds een BV uitnodigt die ook regelmatig de loopschoenen aantrekt. Ideaal voor tijdens een kort rondje van ongeveer 45min. Een luchtige fijne podcast.

Schermafbeelding 2019-09-24 om 15.37.42.png

4. De 10 meest gegoogelde vragen

Hierbij stellen Maarten & Dorothee van Q music de 10 meest gegoogelde vragen aan… Rustige maar ook hilarische babbels gegoten in ongeveer 1 uur.

Schermafbeelding 2019-09-24 om 15.57.185. Datevermaak

Een podcast uit NL waarin twee dames en 1 heer hun dating leven even héél serieus gaan nemen. Ze delen hun (live) ervaringen en de lessen die hieruit verder komen. Een vooral grappig te volgen podcast. Wel aan te raden om niet zomaar vanaf aflevering 3 te starten maar echt het volledige verhaal mee te luisteren.

Schermafbeelding 2019-09-24 om 16.01.58

6. Susy Q&A

Topatlete Susan Krumins en haar vaste co-host Olivier Heimel (hoofdredacteur van Runner’s World) praten elke twee weken over hardlopen, training en wedstrijden. Vaak met een gast. Vooral ideaal voor de hardlopers onder ons.

Schermafbeelding 2019-09-24 om 16.03.40.png

 

Véél luisterplezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s