Running in the rain ♡

Running in the rain – ik heb er een haat liefde relatie mee. Het kan allemaal zo veel erger lijken als je naar buiten kijkt en wanneer je dan uiteindelijk gaat lopen het als ZA-LIG ervaren. Maar het kan ook lijken dat je denkt “OK. Pussy. JUST GO”. En dat het dan wél echt redelijk tegen slaagt met de nodige windstoten erbij.

Tijdens het trainen voor mijn eerste marathon (Antwerp marathon, helaas wegens blessure niet gelopen) in 2018 kwam ik op een video uit die me tot op de dag van vandaag nog steeds inspireert.

De video noemt “running in the rain” en duurt 4min50sec. Ik denk dat ik deze de eerste keer zeker 10 keer achter elkaar heb bekeken. Gewoon, omdat dit zo herkenbaar is.

Als je namelijk ’s morgens wakker wordt en je de regen en de harde wind van buiten hoort, lig je graag gewoon nog wat langer in je bed. Ongeacht welk uur dat je wil gaan lopen ’s morgens. DAT, dat is het moment dat je net wél moet buiten gaan. DAT is het moment dat je sterker zal maken. Zelf denk ik soms dat ik crazy ben om rond 6u in de ochtend een rondje te gaan hardlopen, maar dan blijkt dat ik niet de enige zot ben.

Daarnaast wordt succes nooit gemaakt door in een gemakkelijke comfortabele zone te blijven. Je moet steeds een beetje het oncomfortabele of uitdagende opzoeken om verder te kunnen geraken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s