Testing the material : Decathlon

Een tijdje geleden kreeg ik van Decathlon een mailtje of ik enkele zaken wou uitkiezen van hun nieuwe collectie. Uiteraard wou ik dit! Hierbij even een blogje van welke zaken mij werden toegestuurd en wat mijn mening hierover is.

Ik ben sowieso al wel fan van de kledij van Decathlon. Het zorgt ervoor dat je voor een betaalbare prijs toch je outfit kan samen stellen. Mijn voorkeur gaat vooral naar de truitjes en windjackets.

  1. Gele top met bijpassende short

Dit zijn echt kledingstukken voor wanneer de temperaturen hoog oplopen. Zowel de short als de top zijn dun van materiaal, je voelt bijna niet dat je deze aan hebt. De maten vallen vrij groot uit, dus ik zou adviseren om misschien een maatje kleiner te nemen dan je normaal doet. Ik draag hier maat “M” maar met het aanpassen van het touwtje in de short, kan ik deze toch makkelijk dragen.

Decathlon 2.jpg

2. Regenjack

Dit wit jasje is perfect voor een loopje met wat kouder en/of regenachtiger weer. Je kan het hier bestellen voor slechts €30.00.

3. Sport BH

Van deze sport BH ben ik best wel positief verrast! Hij zit super goed en geeft voldoende steun. Vaak heb ik na mijn lange duurlopen toch wel last van schuurplekken, bij deze kwam dit niet voor! Neem een kijkje voor nog veel meer kleuren.

Decathlon 1.jpg

4. Running shoes

Deze schoenen zitten super en zien er ook nog mooi uit. Met de afstanden die ik zelf loop, heb ik graag een gepersonaliseerde schoen (x 5 😀 ). Voor een beginnende loper denk ik dat deze zeker een goed paar start schoenen kan zijn. Zo af en toe een paar km lopen/wandelen combineren tot max. 1uur. Je kan ze hier shoppen!

Decathlon 3

 

Thanks Decathlon!

2 gedachtes over “Testing the material : Decathlon

    • vanparijssofie zegt:

      Hey Peter ! Ik gebruik ze nu vooral indoor – korte (6km) loopjes op de loopband als opwarming voor mijn spinning lessen 😊 Ik durf ze eerlijk gezegd niet voor verdere afstanden dragen, was ook gezegd max. tot een uur ermee te mogen lopen.. door de waarschuwing denk ik dat ze ook zeker niet 300-500km aan zullen kunnen. Verder wel een fijn zittende schoen voor als ik ga fitnessen en niet persé lang lopen!😊 Ik denk wel een goede schoen voor de beginnende loper die (op tijd) nadien een beter schoentje kan vinden voor langere afstanden!

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s