Nothing beats a fit body : Favoriete Body & Fit producten

Ondertussen is een body & fit bestelling een zeker maandelijks gebeuren geworden. Hier deel ik even de producten waarvan ik vind dat ze handig zijn in gebruik maar ook suuuuper lekker !

Ik ben dus helemaal fan van Body & Fit ! Onderstaande producten heb ik zo goed als altijd in huis :

Smart Bars Crunchy

Met een niet te hoge calorische waarde (164) en 15.9g eiwitten is dit voor mij het ideale tussendoortje of recovery maaltijd vlak na een run. Je hebt ze in 8 smaken waarvan “white chocolate cookies” my all time favourite.

Proteïn Bites Crunchy

Heb je zin in een kleine zoete snack maar niet in een volledige reep? Dan kan je gebruik maken van deze bites! Het is eigenlijk net zoals een reep alleen in kleine blokjes. Dit gebruik ik dus vooral als “goestingeske”.

 

Smart Popcorn

Op zoek naar een ideaal tussendoortje of kan je je ’s avonds niet inhouden bij het openen van een grote zak? Dan is deze portie perfect voor jou! Ik gebruik hem meestal als tussendoortje waar deze met 100kcal perfect voor is.

Smart Proteïn pannenkoekenmix

Ideaal voor na het lopen of als ontbijt in het weekend om eens iets gezond te zondigen 🙂 Met een hoeveelheid van 11g eiwit per pannenkoek en 90 kcal kan ik hier zorgeloos van genieten. Combineer ze met bv. wat fruit!

Sis Gels

En gelukkig, hebben ze hier ook mijn SIS gels! Ik heb eigenlijk nooit met gels geëxperimenteerd en deze vielen me meteen goed. De lekkerste vind ik hier de SIS energygel + caffeïne Berry en de gewone gel in appel en tropical smaak.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s