Sanur to Nusa Penida

Na een korte nacht in Sanur was het tijd om de Ferry te nemen naar het prachtige Nusa Penida.

Prachtig, ja echt prachtig! Dit is ZEKER een aanrader om twee tot drie nachten te verblijven. Omdat we hier maar 1 nacht hadden geboekt, zijn we na aankomst met de Ferry er dan ook meteen weer op uit getrokken. Ons hotel had de optie om scooters bij hen te huren, dus dit was mooi meegenomen. We verbleven in het WK Gamat Creative Resort en zou het zeker aanraden. Een mooie kamer, een mooi zwembad, buiten douche én lekker eten.

Broken Beach – Angels beach & Billabong Kalinking

Met de scooter reden we via de beschrijving op google maps (ohja koop jezelf een mobiel data kaartje aan hiervoor!) een groot deel van het eiland door. Ook al is het eiland zeer rustig qua verkeer, wees altijd voorzichtig en DRAAG EEN HELM. We hebben zoveel toeristen gezien zonder helm, WHY? Vooral de route richting Billabong Kalinking leek net een stevig motorcross parcours. Heel leuk om te rijden, maar ook héél vermoeiend. Heb je trouwens nood aan benzine? Stop dan langs de weg bij een huisje met een bordje “petrol” aan. Je zal hier niet zo snel een benzinestation tegenkomen. Met flessen (die vroeger gevuld met alcohol waren) vullen ze meteen je benzinebak weer.

We hadden hier enkel tijd voor de hoogtepunten, maar ik denk dat het eiland nog veel moois te bieden heeft!

Een gedachte over “Sanur to Nusa Penida

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s