Testing the material : approved!

Een tijdje geleden stelde de hardloopfabriek de vraag wie er graag een gadget wou uittesten voor hen. Uiteraard een hardloop gadget! Je mocht je deelname indienen en een tijdje later werd ik gekozen, ZEER LEUK!

Ik koos voor een hardloopvest waar je 600mL water mee kan meenemen. Ik had reeds de “Withwind A Trail Racevest” van van Anoijie bij hen gekocht om makkelijker water mee te nemen. Ik heb ook heen flipbelt waar ik een bus van 300mL water in kon meenemen alsook al mijn gels en Iphone in kwijt kon. Toen mijn lange duurlopen begonnen, was dit echter te weinig. Ik moest voor sommige trainingen 600-800mL water meenemen en steeds rondjes rond mijn huis lopen om het water te vullen was ik nu wel beu. Er bestaan in mijn omgeving ook enkele openbare water kraantjes waar ik de drinken bus mee kon vullen, maar ook dit was op 2KM afstand van mij thuis. Ik wou net zoals iedereen ergens 10KM kunnen heenlopen en weer terug zonder mij hier zorgen over te maken. Deze rugzak van Anoijie werkt hier perfect voor en zit ook goed.

Withwind A Trail Racevest

MAAR.. Ik zocht ook nog iets dat makkelijker te werk ging. De rugzak vullen (vind ik persoonlijk) neemt soms wel wat tijd en gesukkel (nog steeds) in beslag. Daarnaast vond ik de 300mL die in de flipbelt past te weinig voor een 10KM loop, en de rugzak te omslachtig hiervoor. Toen ik de optie had om tussen hun assortiment te kiezen, wist ik dus meteen waar ik naar op zoek was. Een praktische belt of hardloop vest waar meer dan 300mL in gaat, maar ook weer minder dan 2L.

En toen was mijn keuze snel gemaakt voor de “ARCh MAX HV 2.5 Ultra Light Weight Racevest”. Een racevest zonder echte rugzak aan, maar wel hetzelfde systeem om aan je lichaam te dragen. Je hebt de optie om voorin twee flexibele waterbussen van elks 300mL in te dragen. Wens je geen water mee te nemen voor een kortere run? Dan kan je er wel perfect al je spullen zoals sleutels, GSM of dergelijke in kwijt. Je kan ook verkiezen om zowel het water mee te nemen als je extra spullen, er zitten namelijk extra zakjes aan de voorkant hiervoor.

Schermafbeelding 2018-12-11 om 22.09.31

Mijn ervaring tot nu toe was echter zeer positief :

  • Een makkelijk te dragen vest door het kliksysteem van de sluiting vooraan.
  • De drankbussen passen makkelijk in de daarvoor voorziene vakjes en schuiven er niet uit.
  • Je kan ervoor kiezen om de drankbussen eruit te nemen tijdens het lopen en op deze manier te drinken, of ze gewoon laten zitten en zo meteen uit de rugzak te drinken.
  • De “soft” bussen zorgen ervoor dat je makkelijk kan drinken. Je hoeft er geen dop af te halen om het drinken mogelijk te maken. Door een systeem van duwen en drinken van de bus komt het water automatisch makkelijk vrij. En ik ben hier vaak wel een sukkelaar mee!! 🙂
  • Een licht gewicht van slechts 80gr.
  • Een zeer ademende vest door meerdere verluchting gaten.
  • Extra zakken voor al je kleine spullen in kwijt te kunnen.
  • 2 zakken waar je je flexibele drinkbus perfect in kwijt kunt.
  • Makkelijk wasbaar op 30° bij je sportkledij (niet in de droger) maar door de goede kwaliteit meteen droog.
  • And last but not least : het product past perfect aan je lichaam en verschuift zich niet!

Ik zou dit product dus zéker aanraden als je naar iets op zoek bent voor je duurlopen die (voor mij persoonlijk) tot een 14KM gaan. Alvast een zeer hard bedankt aan de hardloopfabriek om me de optie te geven dit product te testen. Ik ben er zeker van dat ik hier nog heel veel plezier aan ga hebben!!

Hou zeker ook de website van de hardloopfabriek in het oog als je zelf interesse hebt om een hardloop rugzak aan te schaffen. Naast een mooie collectie en degelijke prijzen, staat hun service ook garant.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s