ONCE UPON A RUN

Once upon a run. Een dromerige naam waarbij voor velen het verhaal van de start van een sprookje naar boven komt wanneer zij “once upon a..” horen. Wij starten vandaag ook met ons eigen loopverhaal met als hoofddoel het inzamelen van €2500 voor kom op tegen kanker. Lees er hier wat meer over!

Vorig jaar al had ik gehoord over de 100K run voor kom op tegen kanker en leek mij dit een ideaal doel om te combineren met mijn liefde voor lopen. Het was de eerste editie en deze was meteen volzet, jammer! Volgend jaar dan maar!

Ongeveer een halfjaar later..

Kreeg ik wat meer contact met Laura, ook een marathon loopster. Ze woont in de buurt en we delen dus beide eenzelfde passie, lopen. Blijkbaar kwamen onze hobby’s op nog enkele vlakken overeen. We zaten beide heel de zomer op festivals en spendeerden enkele avonden in het OLT Rivierenhof.

Enkele weken geleden kwam de 100K run van kom op tegen kanker met wat meer reclame. Het verscheen op facebook en dacht meteen, ik moet NU een team zoeken voor het weer vol zit. Blijkbaar dacht Laura net hetzelfde want op de moment dat ik haar wou sturen, was ze mij al voor. “GAAN WE MEEDOEN??”. “JA TUURLIJK”. Enthousiast als we zijn hadden we binnen de 10 minuten een team. 

IMG_2451

Ons team bestaat uit mezelf, Laura, Toby en Nathalie. Samen gaan we 100K voor kom op tegen kanker lopen. Het gaat er vooral over om deze run SAMEN af te leggen en vooral SAMEN acties te organiseren om geld in te zamelen voor kom op tegen kanker. De run zal gestart worden door Laura die 40K tot aan de finish loopt, vervolgens springt er telkens om de 10K een teamlid in het parcours om uiteindelijk samen de finish over te gaan. Ik loop de 30K, Toby de 20K en Nathalie de 10K.

MAAR !!! Een heel belangrijk iets waarbij wij jullie hulp nodig hebben! Wij mogen ENKEL van start gaan als we als team €2500 hebben ingezameld. Elke vrije gift is daardoor dus meer dan welkom.

Wil je ons team steunen, dan kan dit door:

  • online een gift te doen via de knop “steun dit team” op onze pagina.
  • een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van “GIFT” (belangrijk!) en de negencijferige code van dit team: 340032130

Vanaf 40 euro per jaar is zo’n gift fiscaal aftrekbaar (BELANGRIJK: Een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat. Wie de opbrengst van een actie wil storten, kan dit via overschrijving of e-banking op BE56 7360 3575 6688 met de vermelding ‘ACTIE’ en de code van dit team).

Omdat we nog maar net van start zijn gegaan, hebben we op dit moment nog geen acties lopen en is onze team pagina uiteraard nog niet volledig klaar. Dit komt zeker allemaal nog wel!

But for now, the word is out.

LET’S DO THIS!

4 gedachtes over “ONCE UPON A RUN

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s