ROAD TO MY FIRST MARATHON NO. 12

NOG EXACT TWEE MAANDEN TOT DE MARATHON. Ja, drukletters want de stress begint licht te komen. Het heeft een grote impact op mijn leven momentel en het is niet iets wat je even “tussendoor” doet.

22 Februari, dat wil zeggen dat er nog 2 maand valt af te tellen tot de marathon. OH-MY-GOD. Ik begin de stress serieus te voelen. Ik ben er meer dan ik wil mee bezig en mijn honger valt niet meer te stillen. Ik heb STRESS. Ik wil er nog niet té veel over nadenken, maar dit is haast onmogelijk. Op dit moment moet bijna alles even opzij gezet worden voor mijn trainingen en dit gevoel ligt dubbel.

Ik ben een héél sociaal persoon met nogal wat vrienden groepen. Ik probeer iedereen elke maand zeker 1 keer te zien, en soms lukt het om vaker af te spreken. Op dit moment ligt mijn prioriteit bij één ding : mijn trainingen. Ik kan het sociaal leven goed combineren, maar af en toe moet ik nu toch ook zeggen “SORRY, ik kan niet”. Ik moet mijn lichaam sparen voor de lange duurlopen in het weekend. Mijn vrijdag of zaterdag avond is meestal ook saai vroeg in bed. Ik mis écht niet graag afspraken, wil overal bij zijn en voel me al schuldig als ik niet kan komen of vroeger door moet. MAAR HET MOET!!! Het moet.. en dat geeft me een dubbel gevoel. Ik ben zeer trots als ik om 6u in de ochtend buiten sta voor een loopje, maar ik voel me dan ook schuldig als ik ’s avonds iets moet afzeggen.

Momenteel ben ik opweg naar de 30KM. Ja je leest het goed, de 30 !! Mijn zelfvertrouwen begint te groeien, maar ook de stress. Ik zie er zo hard naar uit dat ik over 2 maand nu in de zetel kan ploffen met die medaille. Want goede tijd of slechte tijd, ik heb hier bikkel hard voor gewerkt, dus die medaille ga ik halen. NO MATTER WHAT.

Momenteel nog even een hoogte puntje tussendoor, de CPC halve marathon. Hier kan ik zien hoe snel ik de halve marathon kan lopen zonder even dood te gaan. Mijn halve marathon in Oktober liep ik in 2u10. Ik hoop nu op een tijd onder de 2u00. Al denkt de coach daar misschien nog net iets anders over. De trainingen met de duurlopen gaan namelijk gewoon door, hopelijk krijg ik toch zijn akkoord 😉

Oke, dit was even mijn stressblog, volledig uit het gevoel geschreven. 

XOXO Healthy Fie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s