ROAD TO MY FIRST MARATHON NO.10

New year, new runs! De afgelopen 14 dagen waren op sportgebied vrij stevig en een boost in het zelfvertrouwen. Daarnaast nog even wat mijn tweede doel is in 2018. Lees je weer mee? 😉

Zonder ik het wist, heb ik afgelopen 14 dagen bijna dagelijks gesport met twee rustdagen er tussen. Toen ik mijn overzicht van de laatste twee weken door had gestuurd naar coach Len, kreeg ik het compliment ON-GE-LO-FE-LIJK bezig te zijn. Maar.. dat rust ook wel belangrijk is. Ik heb namelijk 14 dagen aan elkaar gesport met slechts 2 rustdagen. ( Dit ging gepaard met véél honger, dus wel een geluk dat ik véél uit eten moest). Naast het hardlopen wil ik namelijk ook altijd naar de spinning les én naar de urban running groepsles op woensdag. Tja, deze twee zie ik dan soms als een rustdag, oeps! 🙂

Schermafbeelding 2018-01-20 om 18.36.55.png

De volgende twee weken zullen we dan opbouwen naar een halve marathon wedstrijd tegen mezelf zonder voor opgestelde hartslagzones, zin in! Al hoop ik wel dat het weer zich eens een beetje gaat keren. Die wind en regen, daar heb ik het soms wel even mee gehad!

quote-1

Daarnaast heb ik nog even nagedacht aan het halen van een 2e doel dit jaar. Er zijn namelijk zoveel runs, dat ik de 12 medailles in 12 maanden uitdaging wel wil aangaan. Hieronder al even welke medailles ik wil gaan halen :

  • CPC Halve marathon Den Haag 11 Maart ;
  • Antwerp Marathon 22 April ;
  • Spartacus run 29 April ;
  • Disney 32KM Challenge 21 tem 23 September (= 4medailles);
  • TCS Amsterdam Halve marathon of 8KM 21 Oktober;

Dit zijn al 8 medailles die ik dit jaar kan binnenhalen, voor de andere 4 moet ik nog even zoeken wat het zal worden. Hebben jullie een idee laat het me dan zeker weten!

xoxo HealthyfFie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s