ROAD TO MY FIRST MARATHON NO. 7

It’s beginning to look a lot like Chrstimas! Even geleden dat ik een “Road to my first marathon” heb gepost, het leek me niet nuttig om iets te delen wanneer er niet zoveel gebeurd was. En toch, is er deze afgelopen 2 weken wel wat leuks geweest!

Vanaf ongeveer 7 december was er al wat sneeuwregen gepasseerd, maar niets waar je niet door zou gaan. Na de week van 1 december die bestond uit 8-10-19-10-6 km, kreeg ik nu even wat rust. Al had ik op voorhand wel gedacht mijn “rust” (lees : kortere afstand en iets minder in aantal loopjes) in te vullen met extra spinning lessen!

Zondag 10/12/2017, de dag dat heel het land wit kleurt. Er stond een 10KM run op de planning, deze heb ik zelf even aangepast tot 7. Het was mooi, maar ook zwaar om in de verse sneeuw te lopen. Het voelt een beetje zoals bambi op glad ijs waardoor mijn hartslag de lucht in ging. Het bleef maar stormen en besloot te stoppen. De dagen erop was de stoep gewoon té glad om te lopen of met de brommer op de spinningles te geraken. Er ging dus een rustig weekje aan voorbij. Maar dit leverde wel mooie foto’s op :

De week na al die sneeuwval, had ik véél zin om er terug tegenaan te gaan. Al had ik wel nog een ander item in de agenda staan : tattoo nummer 4. Deze afspraak lag al een jaar vast, dus excited much! Ik wist van mijn vorige exemplaren dat ik waarschijnlijk geen BH ging mogen dragen, verder wou ik nog wat informeren wat wel of niet kon. En jawel, 10 dagen losse kledij, ook géén sportBH. Zweten mag, maar het zweet mag niet opdrogen. Dit is in het nadeel van je tattoo. Omdat dit levenslag op mijn lichaam zal staan, besloot ik te luisteren. Het werd wederop een rustige week. Géén spinningles en ongemakkelijke loopjes om onopgemerkt borstondersteuning te geven waardoor het plezier even wegviel. Maar, ik ging wel want moeilijk gaat ook! Ohja hieronder even mijn nieuw pracht en praal stuk :

IMG_7393

Op 22 december liep ik mijn ochtendloop van 6KM (op YAY nieuwe schoenen!) en ook mee met de Warmathon, wat een organisatie!! Zo blij hier deel aan te kunnen nemen. Het was goed georganiseerd en heel de dag leverde Music For Life door alle lopers maar liefst 91.500 euro op!

22 december, dit wil ook zeggen nog EXACT 4 maand tot de start van de marathon!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s