IT’S ALL IN THE NAME

Ondertussen gaat het bloggen vrij vlot en vind ik het meer dan leuk om mijn ervaringen op te schrijven. Ik kom continu leuke en originele “blog names” tegen, en besloot dat het voor de mijne eens tijd wordt voor verandering. Zeg nu eerlijk “dietistevanparijssofie”, beetje saai toch?

Het heeft even tijd genomen alvorens mijn blog posts op elkaar begonnen te volgen. Ik denk dat dit de derde (maar wel goede) keer is dat ik heb geprobeerd om mijn blog te onderhouden. Het is namelijk niet altijd even simpel om iets interessant te vinden dat je kan neerschrijven. Het begin van mijn “loopcarrière”, heeft de drive eraan gegeven om mijn website meer te onderhouden. Ik lees graag andere lopers hun blogs en geniet er zelf van om de ervaringen neer te schrijven!

Maar dan nu, een originele naam.. Niet zo simpel. Met de tijd dat komt wil ik niet enkel voeding, lopen maar ook reizen centraal zetten. Laat ons zeggen dat dit toch wel drie hobby’s zijn waar ik graag zelf over wil terug lezen. Het kan maar praktisch zijn hé.

Ik begon in de verschillende vriendinnen groepen te vragen of ze mij een handje zouden verder kunnen helpen. Er kwamen wat opties naar boven zoals, ” de wereld van sofie – runningfie – blogfie – followfie”.. Maar geen enkele daarvan omschrijft de drie vernoemde hobby’s.

Een collega kwam op de proppen met “HEALTHYFIE”. Het was een schot in de roos en voel me er goed bij. Vanaf vandaag ga ik dus voort onder de naam “HEALTHYFIE”.

IMG_0090

xxx

Healthyfie 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s