COOKING? EASY PEASY!

Nee, het hoeft niet altijd een super uitgebreide maaltijd te zijn. De vier woorden “Ik heb geen tijd”, tellen niet. Hieronder een snel maar lekker receptje!

Voor zowel middag als avondmaal kan je dit gerecht bereiden. Je hebt enkel 20 min. van je tijd nodig, wat ingrediënten en een pan. Makkelijk toch? Daarnaast kan het voorgeschoteld worden voor personen die graag op hun voeding letten, glutenvrij moeten eten of gewoon honger hebben! 🙂

Wat heb je nodig?

  • 120gr kipfilet
  • 200gr courgettelinguini
  • 40gr feta
  • 10 kerstomaten
  • 1 paprika
  • 1/2 courgette
  • peper, zout, pilli pilli, andere gewenste kruiden naar keuze

Zet je pan op het vuur en voeg er vloeibare bakboter of olijfolie aan toe. Ik zelf kook het liefst met de vloeibare bakboter omdat dit naar mijn mening beter smaakt en niet zo hard zit te spetteren in de pan. Snij al je ingrediënten en begin met de ui te fruiten. Voeg hierna de paprika, kerstomaten + courgette aan toe en laat dit zo’n 5 min doorbakken. Vervolgens doe je de courgettini aan toe en laat deze ook nog even 3 min. doorbakken.

Haal alles uit de pan (of gebruik een tweede, maar dat is meer afwas!) en laat de kippenblokjes (met kippenkruiden op) goudbruin bakken. Wanneer deze klaar zijn kunnen alle andere ingrediënten die aan de kant lagen er terug bij. Voeg vervolgens de hoeveelheid feta en gewenste kruiden aan de maaltijd toe en laat nog even doorsudderen.

Ik nam deze maaltijd als middagmaal mee naar’t werk, maar je kan het even goed als een snelle avondhap klaarmaken.

Bon appétit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s