ROAD TO MY FIRST MARATHON NO.1

Halloa!

Bij het schrijven van deze blog is het een tijdje geleden dat ik een bepaalde beslissing heb genomen. Het opstellen van twee nieuwe doelen, ben je benieuwd welke? Lees dan even verder..

Op 18 juni liep ik de 25km Great Breweries Marathon mee. Maar de manier waarop, stond me zeker niet aan. Ik wou meer trainen dan ik kon, had overal pijn en ja.. al de rest lees je maar in mijn Great Breweries Marathon verhaal 🙂

Na deze 25km uit te ‘lopen/wandelen’ besloot ik bij mezelf dat ik zeker een halve marathon kan lopen binnen een gewenste tijd. Ik wist alleen niet hoe ik dit op mezelf kon doen. Maar zo alleen.. Hoe doe ik dat? Ik begon overal loopschema’s op te zoeken maar vond niet echt iets wat me heeft kunnen motiveren om het te volgen.

Ik ging voor de wekelijkse editie van de Runners Magazine en begon zoals altijd zeer geïnteresseerd alles te lezen. Het gaf mij altijd energie om die verhalen te lezen. Plots kwam ik op een pagina terecht waar er een bekend gezicht voorbij kwam. Dit bekende gezicht is niemand anders dan – running coach, indoor cycling instructor en functional trainer – Len De Wit.

De personal training liet ik nog even voor wat het was. Ik besloot een kijkje te gaan nemen op de gratis proefles voor de ‘urban running’ alsook de ‘spinning session’ gegeven door hetzelfde bekend gezicht bij “Sportclub het eiland”.

IMG_4793.JPG

 

En hoe die ervaring was? SUPER! Ik heb mij meteen een abonnement aangeschaft en mijn oude fitness abonnement “CIAO BYE” gezegd. De omgeving waarin je kan sporten, de sfeer die er hangt en de kers op de taart ; de super vriendelijke en motiverende werknemers die er aanwezig zijn.

Ondertussen volg ik een op maat gemaakt schema van Len én heb ik mij ingeschreven voor de Antwerp Marathon ’18. Want voor coaching op maat, is het ’t best dat je het aan de “kravitzzzzz” vraagt 🙂

Leef je mee naar mijn eerste halve (+hele) marathon?

xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s