GO GO GO!!

Ja, hier zijn we weer. Het is lang geleden hé? Een blog beginnen, ik dacht “och dat is toch niets, elke week iets posten”, niets was minder waar. Elk blog bericht nam enige tijd in beslag en ik begon het te verwaarlozen.. Maar vanaf nu heb ik een nieuwe drive, die me er hopelijk wel in doet slagen om toch regelmatig iets te posten!

Het was zo leuk om elke keer een blog te posten en te zien dat er toch wel regelmatig mensen het “leuk vonden” zoals nu overal er mensen er het op sociale media het leuk vinden. Hé die vindt mijn post leuk, is het dan echt interessant wat ik neerschrijf??

Maar vanaf nu ga ik het doen voor mezelf. Vanaf ik in Sri Lanka op vakantie ben geweest heb ik ook ontdekt dat mijn conditie op nul stond, daar moeten we iets aan veranderen dacht ik! Maar hoe?? Hoe drijf ik mezelf om toch de stap te zetten om er alleen aan te werken, om alleen mijn tijd te nemen om aan beweging te doen.. Toen dacht ik, een jaar abonnement op de fitness! Dat zal me wel motiveren!

DSC_0630.JPG

Om 5:00u opstaan om vervolgens een hike te doen van ongeveer 2:30u, ZA-LIG. Maar ook wel beseffen dat ik eigenlijk kapot ben. Van mijn 5 tot 14 jaar intensief aan sport gedaan, 5 keer Belgisch Kampioen kunstrolschaatsen en nu beseffen dat mijn conditie NUL is? Nee.. Dat gaat NIET door!

Bon, abonnementje op de fitness genomen en GAAN!

Waar begin je dan zo alleen in de fitness.. geen idee wat ik aankon, geen idee hoe al die toestellen werken en géén idee hoeveel ik uit mezelf moet persen om dan mijn kracht en conditie te verhogen. Stap bij stap ging het beter, en plots liep ik 10KM in het park in de buurt.

2D94F9B1-9480-442F-8828-689E25D41003.JPG

ZO TROTS!! Maar jammer genoeg van korte duur, al strompelend naar huis.. Zat ik daar met mijn eerste blessure. Nieuw doel : 10 miles van Antwerpen! Maar dan hopelijk wel met iets meer verstand dan er zomaar voor gaan.

Vanaf nu ga ik blogs schrijven, om jullie te motiveren maar vooral mezelf. Véél loop foto’s, véél ervaringen delen, hopelijk wat receptjes rijker en wie weet.. Is mijn volgende doel wel de halve marathon 🙂

Enjoy your day!

Een gedachte over “GO GO GO!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s