Salad in a jar!

Het is praktisch en lekker, wat heb je nog meer nodig voor je salade ’s middags? Ik maak het zelf een dag op voorhand, of de ochtend zelf. Je kan zo je salade meenemen naar het werk en hoeft er daar geen tijd meer in te steken. ’s Middags even schudden met je jar en je salade is klaar, super handy!

Je moet je ‘Jar’ echter wel op een bepaalde manier vullen, zodat alle groenten goed blijven zitten. Zorg ervoor dat je de zwaarste elementen onderaan hebt zitten, en de luchtige bovenaan. Je kan op deze manier eindeloos combineren!

73cb55e7b0ad884e348337879f0c890a.jpg

fullsizerender-9

De Jar is ook super handig om je ontbijt in te verwerken. Heb je geen tijd, dan vul je gewoon de pot met al de ingrediënten van je ontbijt en neem je die mee op de baan. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Als je niet ontbijt zul je voor het verloop van de dag ongezondere keuzes maken en automatisch meer eten omdat je niet verzadigd bent van het begin van de dag.

allParenting-layered-fruit-salads-with-yogurt.jpg

Je kan de Jar aankopen in de ikea, blokker of Dille & Kamille. Het voordeel van deze potten is dat ze niet lekken.

 

Geen tijd hebben om een salade te maken kan dus geen excuus meer zijn! 🙂

2 gedachtes over “Salad in a jar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s