PronoKal, wetenschap en discipline voor gewichtsverlies

Sommige mensen vragen zich misschien af wat ik nu juist als werk doe. Wel, dan moet je zeker deze blogpost lezen! Met veel plezier kan ik melden dat ik vanaf 20 juli 2015 met een topteam van diëtisten samenwerk voor PronoKal. Het is echt fijn om voor een bedrijf te werken waar het niet alleen belangrijk is om de patiënten zo goed mogelijk te helpen, maar waar het teamverband ook een zeer belangrijk aspect is. Ik geloof er sterk in dat onze samenwerking ook over wordt gebracht naar onze patiënten wat voor hen zal overkomen als een vertrouwde en warme omgeving.

PronoKal

Wat is het juist?

PronoKal is een medische methode voor gewichtsverlies bestaande uit 3 etappe. De eerste etappe is de actieve etappe waarin je snel gewicht gaat verliezen omdat u lichaam d.m.v. een proteïnedieet in ketose (vetverbranding) gaat. U zal in deze etappe 80% van uw overgewicht verliezen. Naast het feit dat je snel gewicht gaat verliezen, zal de ketose ervoor zorgen dat je hongergevoel onderdrukt wordt.

De tweede etappe is de re-educatie etappe. Hierin gaan we gewone voedingsmiddelen inschakelen voor het aanleren van gezonde eetgewoontes. Hier zal u de overige 20% van het overgewicht verliezen aan een trager tempo.

De derde etappe is de etappe van behoud waarin u volledig onafhankelijk kan zijn van onze producten. Het doel van de opbouw naar deze etappe is het aanleren van gezonde voedingsgewoontes. Wij geven onze patiënten dan ook steeds mee dat dit ons belangrijkste doel voor ogen is. Indien u geen gezonde voedingsgewoontes zou aanleren, zal u snel hervallen in de oude gewoontes, wat we allemaal (zowel u als patiënt, als wij als adviseur) jammer vinden.

Schermafbeelding 2015-12-03 om 20.49.17
Hoe werkt het?

U zal (zeker in de eerste etappe) twee wekelijks op controle moeten gaan bij een PronoKal arts, alvorens u de producten kan bestellen. De arts zal uw bloed trekken om contra indicaties uit te kunnen sluiten. Hierop volgt mijn gedeelte van de job, telefonisch dieetadvies. Ja, u leest het goed, al het dieetadvies gebeurd telefonisch dus u hoeft geen extra tijd vrij te maken om naar ons toe te rijden! Van zodra dat wij een voorschrift van de arts hebben gekregen bellen wij u op voor u te kunnen steunen in de methode en kan u vervolgens ook de producten bestellen. Zo zal u routinematig naar de arts moeten gaan. Indien u wenst dat u wekelijks wordt opgevolgd, dan is dit allemaal mogelijk. Vanaf etappe 2 zal u om de 30 dagen naar de arts moeten gaan, en vanaf etappe 3 bellen wij u om de 2 maanden op om te horen of u nog voedingsadvies over bepaalde producten nodig heeft en dit gedurende 2 jaar.

Wat bieden onze producten?

Wij bieden zekerheid van producten die eiwitten bevatten van hoge biologische waarde. Dit wil zeggen dat ze essentiële aminozuren bevatten, waardoor het een belangrijk eiwit wordt voor het lichaam. Het lichaam kan een essentieel aminozuur namelijk zelf niet aanmaken, we moeten het uit onze voeding aanvoeren. Het hoge gehalte aan eiwitten zorgt bovendien voor een behoud van de spiermassa en een versterking van ons overtollig vel dat aanwezig is na gewichtsverlies.

Voor wie is de methode geschikt?

” De PronoKal® Methode is voor iedereen die gewicht wil verliezen en de resultaten wil behouden op lange termijn. “

De methode werkt super indien het volgens onze adviezen wordt gevolgd. Ik heb al zoveel fijne en tevreden patiënten gehad, dat zorgt voor veel voldoening. Om het nog maar eens te herhalen, blijft het belangrijkste om een gezonde voeding aan te leren, of je nu 10 of 50kg moet verliezen, wij kunnen jou daarbij helpen!

Daarnaast bieden wij u een afgesloten gedeelte van onze PronoKal club website aan met een persoonlijk login account en wachtwoord. Hier kan u recepten op terugvinden alsook bewegingsoefeningen en dergelijke. Bezoek zeker eens onze facebook  en instagram . Indien u interesse heeft om te starten met de PronoKal methode dan kan u het aanvraagformulier hier invullen.
Heeft u nog vragen? Dan kan u ons steeds contacteren op het nr. 03/222.45.01
Wij helpen u graag!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s